zondag 31 maart 2013

   480626_430920613663241_424320158_n_large

Er gaat sinds een tijdje een nieuwe tag de ronde. De i love spring tag. Een tag met vragen over de lente. Vandaag vul ik deze tag in.
Benieuwd naar de antwoorden?

vrijdag 29 maart 2013

Essence geeft kleur aan de lente- en zomermaanden met felle kleuren en coole dessins. Vanaf lente 2013 is het verwijderen van je nagellak leuker dan ooit met de kleurrijke limited “design editions”. Lentebloesems, tropische dessins en schattige hartjes en sterretjes – de nieuwe verpakking is een absolute eye-catcher. Let’s party… en vier de lente met essence!

donderdag 28 maart 2013



Het is weer tijd voor de Truly Yours Box van de maand Maart.
Benieuwd naar de inhoud van de box?

woensdag 27 maart 2013

Heey,
In deze video laat ik je zien wat ik de laatste tijd heb geshopt.
Veel kijk plezier!!
xoxo

maandag 25 maart 2013







Heey,
Het is weer tijd voor de Beautybox van de maand Maart.
Deze maand bestaat de Beautybox 1 jaar.
Benieuwd naar de inhoud van de box?

zaterdag 23 maart 2013

                                                  
Vanaf half april 2013 wordt het geurassortiment van essence aangevuld met een gloednieuwe geur om de zomer te vieren! Wat dacht je van een verfrissende duik in het zwembad op een warme zomerdag? Voor elke stemming en elk moment heeft essence een passende geur onder het motto: “Choose your mood! It’s just a spray away!” Nu zijn er maar liefst vijf geuren om uit te kiezen, van bloemig en exotisch tot superfris!

vrijdag 22 maart 2013

Omdat ik op youtube 100 abonnees heb bereikt houd ik een winactie.
Kijk snel verder om te weten wat je moet doen om te kunnen winnen.

donderdag 21 maart 2013





Heey,
Het is weer tijd voor de Glossybox!! Deze maand kon je ook eenmalig de
Young Beautybox bestellen. Deze box heb ik ook mee besteld.
In deze video 2x een unboxing.
Veel kijkplezier!!!

zondag 17 maart 2013

                               

In de Glossybox van Januari zat de ModelCo LIP DUO Lipstick & Ultra Shine Lip Gloss. Een lipstick en lipgloss in 1. Er handig zo'n 2 in 1 product. Zou deze lipstick mij wel staan?

donderdag 14 maart 2013

                                             

Het is je vast niet ontgaat. Catrice heeft zijn assortiment veranderd en heeft een hoop nieuwe producten erbij gekregen. Een van de nieuwe producten is de BB Allround Foundation Multi-Benefit Make-up. Ik was zo nieuwschierig naar dit product. Zodra ik hem in de schappen lag, heb ik hem snel in mijn mandje gedaan. Benieuwd naar hoe deze bb cream is?

woensdag 13 maart 2013

Toevallig zat ik op de website van Sephora te kijken of nog een leuke actie hadden totdat ik dit bericht tegen kwam.

dinsdag 12 maart 2013

                                      
In de Glossybox van September zat een sample van de Clinique High Impact mascara. Ik was super blij dat deze mascara in de box zat want ik wilde deze mascara al heel lang uitproberen. Zelf heb ik lange en zware wimpers dus ik ben wel een beetje kieskeurig als het om mascara's gaat.
Benieuwd naar mijn mening over deze mascara?

zondag 10 maart 2013

                                     
Haarolie, je vind ze in alle soorten en maten en ze worden steeds populairder.
Al een tijdje gebruik ik de L'Oreal Elvive Extraordinary Oil.

vrijdag 8 maart 2013

Of je nou een droge, gevoelige, gecombineerde of vette huid heb, in dit artikel heb ik voor elk huidtype een paar kleine tips.

woensdag 6 maart 2013

  
Tegenpolen trekken elkaar aan! De nieuwe essence trend edition “floral grunge” verbindt in april en mei 2013 vrouwelijke elementen met coole grunge-accenten. Zachte en intense kleuren, fijne en grove texturen, kanten bloemdessins en stoere studs - speelse hippie-chic ontmoet casual grunge! Deze trend edition heeft heel speciale highlights: eyeliner stickers met fluwelen finish of metalen accenten en de gekleurde haarpoeder voor opvallende streaks in het haar zijn absolute musthaves. Laat de lente maar komen!

dinsdag 5 maart 2013

Ballerina couture met een twist: de nieuwe Limited Edition “Candy Shock” by CATRICE voert je mee naar een nostalgische kermis van april t/m half mei 2013. Een bizarre wereld boordevol fun en inspiratie van de internationale modeontwerpers wordt weerspiegeld in een pastelkleurig landschap. Gigantische hoeveelheden tule en oversized ronde kragen, metallic pumps; dromerig en tegelijkertijd ladylike. De Limited Edition “Candy Shock” combineert zachte pasteltinten met helder koraalrood. Stads grijs en beige voegen een zachte koelheid toe aan het palet. De highlights van deze duizelingwekkende collectie zijn de Lip Balm Sticks met een transparante laag verwennende verzorging met binnenin een gekleurde kern, de Lip Peeling met suikerkristallen en de Nail Sugar Pearls als een speciale 3D verrassing voor je nagels. Welkom in de Candy Shock wereld!   

zondag 3 maart 2013


Heey,
Het is weer tijd voor de Truly Yours box van de maand Februari.
Veel kijkplezier!!

zaterdag 2 maart 2013

In de Glossybox van deze maand zat een product wat ik al eens eerder had ontvangen. Ik heb de mensen van de Glossybox een mail gestuurd en binnen 2 dagen viel deze nagellak bij mij op de deur mat.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff