vrijdag 9 augustus 2013

Essence herfst/winter nieuws 2013‏ Deel 1

Geen opmerkingen:
 


Net als Catrice krijgt ook Essence nieuwe producten in de schappen.
Vanaf september 2013 start het herfst/winterseizoen bij essence met gloednieuwe en verrassende producten voor een supercoole nagelstijl. Dit jaar draait het allemaal om effecten: van hippe 3D effecten tot paper print manicures en glow in the night topcoat. Alles kan en alles mag - creativiteit kent geen grenzen!
De designs waren nooit eerder zo opwindend, de mogelijkheden zo divers en de effecten zo spectaculair! Zoals altijd heeft essence de nieuwste trends, texturen en stijlen in het nieuwe assortiment.




essence metal glam eyeshadow                                       NIEUW
Metal ontmoet glam! Metallic en glanzende effecten op de ogen zijn dé trend voor het najaars- en winterseizoen 2013. De bijzonder zachte textuur met zeer hoge dekking creëert expressieve oogmake-up looks die de aandacht trekken. Van glamourous zilverwit en goud tot diep oranje, rood, helder turkoois en inktzwart – de variëteit aan laat elk beautyhart sneller kloppen! Verkrijgbaar in totaal 8 kleuren.
€ 2,59


essence mono eyeshadow 
Een schitterende oogopslag…vanaf september voegt een nieuwe kleur zich bij de populaire mono-oogschaduwfamilie: helder brons-koper geeft een prachtig, intens accent aan de ogen. Verkrijgbaar in één nieuwe en in totaal 20 kleuren.
€ 1,69

essence eye sorbet                                                         NIEUW
Een sorbet voor je ogen! Deze innovatieve,
langhoudende gel-mousse textuur laat zich gemakkelijk met de vingers aanbrengen. Prachtige pasteltinten in witzilver, geel, roze, paars, bruin en groen met een lichte dekking en subtiele glans laten je ogen twinkelen als de sterren! De luchtige eye sorbets hebben een licht verkoelend effect en zijn ook perfect te gebruiken als highlighter. Verkrijgbaar in totaal 6 kleuren.
€ 2,89


essence kajal pencil
Crazy colour! Vanaf september kun je bijzondere
highlights creëren met dit intens fuchsiaroze kajalpotlood van essence. Verkrijgbaar in één nieuwe en in totaal 8 verschillende kleuren.
€ 0,99


essence 2in1 kajal
Two-tone look: het nieuwe 2in1 kajal oogpotlood in grijs en paars biedt vele mogelijkheden om je eigen make-upstijl te creëren. Verkrijgbaar in één nieuwe en in totaal 5 kleurcombinaties.
€ 1,59




essence I love smokey jumbo eye pencil                        NIEUW
I
lovesmokey eyes! Met het diepzwarte, matte jumbopotlood maak je in een oogwenk de populaire en intense smokey eyes look. Dankzij de potloodvorm is het ideaal voor meiden die onderweg zijn! Verkrijgbaar in zwart.
€ 1,99



essence crystal eyeliner                                                   NIEUW
Sprankelende momenten... Dankzij de
langhoudende textuur op gelbasis creëer je supergemakkelijk de mooiste glittereyeliner. Extra tip: breng de eyeliner aan als topper op de wimpers, voor een ronduit wow-effect. Het smalle kwastje zorgt voor een precieze applicatie. Verkrijgbaar in een cool design, in 5 verschillende kleuren.
€ 2,39


essence get BIG! lashes triple black mascara                 NIEUW
Zwart, zwarter, zwartst! De populaire get BIG! lashes familie krijgt er een nieuwe telg bij met deze diepzwarte mascara. Het grote, innovatieve fiber borsteltje biedt maximaal volume en geeft diepte aan de wimpers. De koolzwarte textuur verzekert je van een expressieve blik met een triple black effect! Oftalmologisch getest.
€ 2,39

essence LASH mania reloaded mascara                          NIEUW
Voor
wimpers met allure! Het innovatieve elastomeer borsteltje met kegelvormig uiteinde heeft een accurate grip op je wimpers, zodat deze een push-up effect krijgen. Het resultaat: wimpers met extreem volume en een dramatisch valse-wimper-look. Tip voor insiders: de LASH mania reloaded mascara biedt perfecte separatie en kan daarom ook over een andere mascara worden gebruikt als mascara topper. Oftalmologisch getest.
€ 2,89

essence lashes go wild mascara                                      NIEUW
Trendy tube! Deze mascara in trendy tubevorm is absoluut uniek. Het innovatieve, uitlopende borsteltje geeft extra volume en biedt meer dan gewoon een geweldige look! Wimpers worden wild met de lashes go wild van essence. Oftalmologisch getest.
€ 2,59




STAYS no matter what 24 h… het motto van deze essence lijn spreekt voor zich! Twee nieuwe, zeer langhoudende oogproducten worden in september toegevoegd aan het populaire assortiment. Nog meer looks die blijven en blijven en blijven? essence STAYS no matter what

essence STAYS no matter what liquid eyeliner waterproof     NIEUW
Vloeibaar, langhoudend, gewoonweg geweldig… de eerste liquid eyeliner in de STAYS no matter what lijn is waterproof en ultra longlasting. De diepzwarte, sneldrogende formule blijft tot wel 16 uur lang zitten zonder te vlekken en is gemakkelijk aan te brengen dankzij het accurate kwastje. Wow! Verkrijgbaar in zwart.
€ 2,59


essence STAYS no matter what jumbo eye pencil & shadow    NIEUW
Voor XXL stijlen! Het nieuwe jumbopotlood is de gigant onder de essence oogmake-up. De zachte, langhoudende waterproof formule blijft tot 16 uur lang zitten en kan niet alleen als eyeliner maar ook als oogschaduw worden toegepast. Het potlood is effectief, gemakkelijk aan te brengen en vlek-proof. Je vindt altijd een passende kleur, met keuze uit maar liefst 8 gave kleuren, waaronder paars, petrol, groen, koper en zachtbeige.
€ 2,59.


essence frame4fame 3D sticker                                       NIEUW
De trend van zelfklevende eyeliners zet door en essence doet er nog een schepje bovenop! Met deze stick
on eyeliner met verrassend “3D parel effect” weet je absoluut alle aandacht te trekken! Het aanbrengen is simpel, waar en wanneer je maar wilt. De hipste trendsetters gebruiken de 3D stickers om hun wenkbrauwen een speciaal accent te geven. Elke verpakking bevat drie verschillende stijlen in zwart-zilver en paars met een prachtig kleurverloop. De stickers kunnen ook worden gebruikt als creatieve versiering op je ogen of op je lichaam. Voor ontelbare momenten in de spotlights! Bovendien zijn de stickers herbruikbaar!  Verkrijgbaar in één versie met tien paar stickers.
€ 1,99 


essence precise eyeliner brush                                        NIEUW
Pure perfectie! Vanaf september is een verbeterde versie van de originele gel eyeliner brush verkrijgbaar. Het kwastje is geschikt voor het aanbrengen van gel-eyeliners, natte oogschaduwen en expressieve kleurpigmenten en is verpakt in een praktisch etui.
€ 1,59





essence longlasting lipstick                                             NIEUW
Liefde die blijft… je wordt simpelweg verliefd op de longlasting lipsticks van essence. Ze geven de lippen intense kleur die urenlang blijft zitten, zonder ze uit te drogen. De lichte, crèmige formule voelt prettig aan en kleurt de lippen in tien onweerstaanbare tinten. Of je nu zoekt naar dieprood of gaat voor een subtiele nude-tint, er is altijd wel een passende lipstick. Met het essence logo op de lipstick zelf en een matte, zwarte huls die een kleuraccent heeft in de kleur van de lipstick, is de verpakking een echte eye-catcher! Verkrijgbaar 10 kleuren.
€ 2,39


essence glow tinted lip balm                                            NIEUW
Ga voor glans! De zachte formule van de lipbalsem vertroetelt de lippen en geeft ze een subtiel kleurtje. Glanzend roze, rood en koraal – voor zoenzachte lippen en een frisse uitstraling. Wil je meer kleur? Breng dan meerdere lagen over elkaar aan. Verkrijgbaar in 3 kleuren.
€ 2,39


essence glossy lipbalm                                                     NIEUW
Zacht & zoet: de verzorgende, lichte formule van de nieuwe glossy lipbalms geeft lippen niet alleen een mooie glans, ze ruiken ook nog eens heerlijk. Ze zijn verkrijgbaar in de smaken apple pie, strawberry cheesecake, berry cupcake, mango ice-cream, cherry brownie en mint drop: maar liefst 6 “jammie” kleuren om te verzamelen!
€ 0,99


essence XXXL shine lipgloss
Tijdloos, trendy en prachtig! Vanaf september zijn de
lipglosses verkrijgbaar in twee nieuwe tinten roze en abrikoos. De lippen worden ultiem verzorgd en krijgen een onweerstaanbare superglans! Verkrijgbaar in totaal 14 kleuren.
€ 1,89

essence stay with me longlasting lipgloss
Zin in glans? Dit najaar bieden de
longlasting lipglosses van essence intense kleur en diepe glans. Dankzij de speciale applicator is het aanbrengen extra gemakkelijk. In twee nieuwe tinten, in totaal 6 kleuren.
€ 1,99


essence mini lipgloss set
Vive Paris en welcome San Francisco! De praktische lipgloss setjes zijn ideale reisgenoten voor een avontuurlijke citytrip. De drie perfect op elkaar afgestemde kleuren passen in elk reistasje. Waar je reis ook naar toe gaat, met de prettige en zachte lipglosses tover je altijd een mooie glans op je lippen!
Verkrijgbaar in 2 varianten – Paris en San Francisco.
€ 2,99

essence all about matt! oil-free make-up                        NIEUW
Mat en perfect! De nieuwe all about matt! oil-free make-up geeft een mat effect en zorgt voor een perfecte, zijdezachte look. De langhoudende formule blijft tot wel 12 uur zitten; de olievrije textuur verstopt de poriën niet. Deze nieuwe aanwinst binnen het all about matt! assortiment zit in een coole, matte tube en is verkrijgbaar in 3 tinten.
€ 3,59


essence blush stick                                                           NIEUW
Met de praktische
blush stick tover je super eenvoudig een frisse kleur op je wangen – zelfs wanneer je onderweg bent! De zijdezachte formule met poederfinish is gemakkelijk aan te brengen en kan worden vervaagd met de vingers. De blush sticks zijn verkrijgbaar in drie tinten: helder roze, fris abrikoos en een zonnetint. Als extraatje hebben ze een heerlijke fruitgeur!
€ 2,59


essence silky touch blush 
Een zijdezachte huid met een frisse uitstraling is belangrijk voor elke stijl! Met de
silky touch blush breng je natuurlijke accenten aan op je wangen. Verkrijgbaar in twee nieuwe tinten, in totaal 6 tinten.
€ 2,59


essence make-up & powder sponges                              NIEUW
Multitalent… de make-up & powder sponges zijn enorm veelzijdig: de professionele allrounders zijn geschikt voor het aanbrengen van vloeibare of crème-foundations en poeder. Verkrijgbaar in een hersluitbare duoverpakking met sponsjes in roze en paars.
€ 1,99


essence kabuki brush                                                       NIEUW
Een perfecte applicatie! Of je nu de voorkeur geeft aan losse poeder of aan een compact, de superzachte en soepele
kabuki brush zorgt ervoor dat elke poeder perfect wordt aangebracht, op gezicht, hals en lichaam. Gemaakt van fijne synthetische vezels en verkrijgbaar in roze-zwart.
€ 3,99

essence colour & go nail polish
Een ware kleurexplosie! Van roze met glanspigmenten tot diverse kleuren groen, van helder goud tot koperkleur – dit najaar komen er maar liefst 15 colour & go nagellakkleuren bij.

Helemaal speciaal: drie van de nieuwe kleuren bevatten het hippe “
sparkle sand effect”. De rode, roze en zwarte colour & go nagellakken hebben een cool zandeffect wanneer ze opdrogen – dé nagellaktrend van dit moment!

De andere twaalf kleuren hebben een schitterende
gel-glans finish. Nagels krijgen in ‘no-time’ een prachtige, intense glans met de sneldrogende colour & go formule. Het gepatenteerde quick & easy kwastje is plat waardoor je de lak nog gemakkelijker aanbrengt. Zonder schadelijke ingrediënten als formaldehyde, tolueen of ftalaten. Het 8 ml flesje is met het coole essence design, is gemakkelijk herkenbaar omdat de kleur van de dop exact overeenkomt met de nagellak. Verkrijgbaar in 15 nieuwe kleuren en een totaal van 49 tinten.
€ 1,69



De essence herfst/winter collectie is vanaf september verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Dit was deel 1. Vanmiddag om 15:00 uur komt deel 2.
 
 

 

 














Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff